Vers- és prózamondó verseny

2018. november 19-én tartottuk iskolánkban a vers- és prózamondó verseny elődöntőjét. A zsűri feladata volt eldönteni, hogy ki képviselheti iskolánkat a Szent Miklós Általános Iskola és Diákotthon döntőjén alsó tagozaton, ki felső tagozaton és ki a szakiskolánkból.  Nem volt könnyű dolguk.

Bemutatnám a zsűrit: Gyetván Orsolya (a SOFI belső logopédusa), Kiss Virág (szinkronszínésznő: Vad angyal: Natalia Oreiro, Pindúr pandúrok: Csuporka, Merilyn Monroe titkos élete: Merilyn Monroe; szinkronrendező: Dowton Abbey sorozat, Agatha Christie adaptációk) és Nagyváradi Nelli (az Éjjel-nappal Budapest Karolája, valamint a Noa énekstúdió tulajdonosa és igazgatója). Alsó tagozaton 1. helyezést ért el Kun Bálint János 4. a osztályos tanuló, felső tagozaton Jasinka Szimonetta Zsófia, szakiskolából Szakács Péter György jutott tovább a Miklós téri Általános Iskola döntőjére.
Nagyváradi Nelli jóvoltából 8 tanulónk jutalomból kapott egyhavi ingyenes bérletet a Noa énekstúdióba. Nagyon hálásak vagyunk érte!

Sziráné Szabó Krisztina

Fotók: Kitti Gombocz Photography

Megosztás ezzel:
Share
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.