Tanév eleji szülői tájékoztatás

Tisztelt Szülők, Gondviselők!

A közös tanévnyitó ünnepélyünket az országunkban szaporodó igazolt vírusfertőzések miatt, a gyermekek, családjaik és az egész közösségünk védelme miatt nem rendezzük meg. Az óvodásokat a csoportvezetőkkel egyeztetett időpontokban és bekísérési renddel várjuk a csoportjaikban.

Az iskolásokat továbbra is szeptember 1-jén kedden, 08.15-re várjuk, de nem az udvari ünnepségre, hanem az osztálytermeikbe. Az 1. osztályos tanulókat és az újonnan az iskolánkba érkező tanulókat egy felnőtt, maszkban, kezének fertőtlenítése után kísérheti ezen a napon az osztályába.

A többi tanulót a kapuból bekísérve mi fogadjuk. Szülő, gondviselő nem kísérheti be őket az intézménybe.

Kérjük szépen, pontosan érkezzenek, mert csak úgy tudjuk biztonságosan fogadni gyermekeiket. Az intézményen kívüli esetleges várakozás esetén is vigyázzanak a megfelelő távolság tartására. Minderre a járvány idején történő lehető legbiztonságosabb működés miatt van szükség.

Fertőtlenített, tiszta, a központi járványügyi intézkedési tervnek megfelelően működő intézmény fogadja gyermekeiket az osztályok, csoportszobák barátságos, szeretetteli közösségével, pedagógusokkal, asszisztensekkel.

A védekezés további és várhatóan a járványügyi helyzetben többször is változó teendőit, szabályait a különböző csoportok és osztályok vezető pedagógusai közlik Önökkel, de folyamatosan tájékozódhatnak majd a honlapról is.

Kérdéseikkel, észrevételeikkel keressenek minket bizalommal!

Pál-Horváth Rita
intézményvezető

Megosztás ezzel:
Share
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.