Tájékoztatás a 2020. 06. 02-től érvényes intézményi munkarendről

Tisztelt Szülők!

A járványügyi helyzet kedvező változása további óvatosság mellett már lehetővé teszi az óvodai intézményegység újranyitását, és az iskolai területen is vannak kisebb lehetőségek.

Az óvodánkba 06.02-től szeretettel várunk minden gyermeket. Fejlesztő foglalkozásokat június 15-ig tartunk.

Az iskolai területre vonatkozó információk: 
Az iskolai részen a tantermen kívüli, digitális oktatás a tanév végéig, azaz június 15-ig érvényben marad, és a tanév hossza sem változik.
Június 2-től engedélyezett az iskolákban a pedagógusok és tanulók oktatási célú találkozása a kiscsoportos konzultációk, illetve egyéni felkészítések megtartása. Ezeknek célja az elmúlt hónapok tudásának megerősítése vagy az esetlegesen lemaradó tanulók felzárkóztatása.
Ezekre a foglalkozásokra csak a valóban jelentősen lemaradó, a tanulmányaikban megsegítendő tanulókat hívjuk az iskolába.  
Ugyancsak június 2-től megváltozik a gyermekfelügyelet rendje is. Tudjuk, hogy sok tanulónak hiányzik az iskola, a megszokott munkarend és a társak, de a gyermekfelügyeletet a járványügyi helyzetben kötelező kiscsoportos szervezés és a tantermen kívüli digitális oktatás mellett csak a leginkább rászorulóknak tudjuk biztosítani.  
Azon családok kérhetik a felügyeletet, ahol valóban nem megoldható a tanuló otthoni ellátása a szülők egész napos munkavégzése miatt.
A felügyeletet és az étkeztetés lehetőségét ezekben az esetekben június 26-ig biztosítjuk.
Mivel tömeges rendezvényeket, ballagásokat és tanévzáró ünnepségeket nem lehet szervezni, de a hagyományostól eltérő módon, kisebb létszám mellett, kisebb csoportokban, akár osztályonként megengedett az ünneplés, ezek megszervezéséről a későbbiekben tájékoztatom Önöket.

Szülői feladataik ellátásához további sok-sok erőt, kitartást, de mindenek előtt jó egészséget kívánok Önöknek!

Budapest, 2020. 05. 23.

Pál-Horváth Rita
intézményvezető

Megosztás ezzel:
Share
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.